Activiteiten

Workshop - In Balans

Weg met al die (honger)diëten die uiteindelijk vaak leiden tot toename van gewicht na afronding. Onze workshop is afgestemd op verandering of verbetering van uw leefstijl. Een aanpassing in uw dagelijkse voeding en beweegpatroon is doorgaans eenvoudiger om door te voeren en vol te houden met een blijvend resultaat.

Bij ons staat jouw persoonlijke fysieke en mentale balans centraal.

Herstelprogramma - Phoenix

Herstelprogramma (Phoenix)

Kamp jij met één of meerdere blessures? Met ons Phoenix- herstelprogramma trainen wij gericht op uw herstel van bijvoorbeeld een knie- of rugblessure. Ons programma behelst een drie stappenplan. Na de intake en analyse maken wij samen met u uw maatwerkplan dat u gaat helpen voor nu en de toekomst zodat uw spieren sterker worden en uw blessure-gevoeligheid te verlagen of weg te nemen.
Na afronding van het herstelprogramma zullen wij u adviseren en indien gewenst verder begeleiden op preventief gebied en onderhoud zodat u lekker fit blijft. Doorgaans zal training in kleine groepen van drie tot zes personen plaatsvinden. In kleine groepen training borgt de persoonlijke aandacht en interactie tussen mede-sporters levert een grote bijdrage aan persoonlijke resulaten.
Bovengenoemd kan prima in samenwerking met uw fysiotherapeut.

Zelfvertrouwen en Weerbaarheid

Zelfvertrouwen

Wil jij jouw zelfvertrouwen vergroten en assertiever worden? Geef een boost aan jouw daadkracht en kom niet meer twijfelachtig over. Neem meer initiatief, bewaak jouw grenzen en zeg vaker ‘nee’.

 • Samen met jouw werken we aan:
 1. Een goede eerste indruk maken
 2. Beter uit jouw woorden komen
 3. een zelfverzekerde lichaamshouding
 4. Handelen vanuit zelfvertrouwen

 

Weerbaarheid /Assertiviteit

De weerbaarheidstraining of assertiviteitstraining helpt kinderen op een leuke en speelse manier om steviger in de schoenen te staan en het  verkrijgen van zelfvertrouwen.

 • Wat je aan het eind van de sessies zou kunnen
 1. Leren hoe jij je rustig kan voelen
 2. Jouw emoties leren controleren bij gevoelens zoals vrees, boosheid of verdriet
 3. Manieren om op te komen voor jezelf
 4. Aanleren hoe je goed of beter kunt samenwerken
 5. Weten hoe je zonder vrees, woede of frustratie problemen kunt oplossen
Deel onze informatie