Landing page

Welkom bij Yor Goals.

De juiste plek voor zowel personal training, groepstrainingen en in-company training.

Persoonlijke training

Groep training

In-Company trainingKlik hier

Ons coaching en begeleidingsmethode is bedoeld voor iedereen die meer uit hun training willen halen. Wij werken aan vertrouwen en het leveren van resultaat, zodat jij je op je gemak voelt en je doel behaalt.

Bij YorGoals staat vertrouwen en persoonlijke aandacht op de eerste plaats. Wij reiken je de tools en kennis aan. Wat wij van je vragen is 100% toewijding voor 100% resultaat!Klik hier

Vind je groepslessen bij sportscholen net iets te veel van het goede? Maar je vindt trainen met sportmaatjes wel leuk? Dan is ‘Small Group’- training een oplossing voor je!

Train in een gezellige groep van drie tot acht personen en geniet van de gezelligheid en ons oog voor jou als individu.Klik hier

Ontdek hoe ons bewegingsaanbod perfect aansluit bij wat u als werkgever en werknemer wilt. Zo halen u en uw medewerkers het beste van elkaar naar boven en bereikt u meer. Zorg samen voor een gezonder bedrijf, met gezonde mensen en een gezonde werkgeest.

Vanuit onze expertise als ondersteunen wij uw bedrijf op zowel curatief als preventief gebied. Bewegen en sporten verhoogt het geluksgevoel en is bij uitstek geschikt om zowel in te zetten voor individuele medewerkers als teams.

Onze inzet is te allen tijde gericht op begeleid en verantwoord sporten waardoor ook mogelijke sportblessures in de kiem worden gesmoord. Ook dit risico is belangrijk om in ogenschouw te nemen, zowel medisch als eventuele kostenverhoger voor uw organisatie.

Vitale werknemers levert een hoge rendement, zijn creatiever en minder vaak ziek!

Deel onze informatie