Fysiofit

WAT IS FYSIOFIT?

Fysiofit is bewegen, sporten, fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut of zoals bij ons een personal trainer die nauw in samen werking met een fysiotherapeut. Er worden klacht specifieke trainingsschema’s opgesteld en getraind op medische fitnessapparatuur.

WAAROM FYSIOFIT?

Door het beoefenen van fysiofit kunnen lichamelijke klachten worden weggenomen en voorkomen. met andere woorden, preventief trainen om blessures te verkommen  en verbetering van je gesteldheid, vitaliteit en spierkracht. Wist je dat slappe spieren de oorzaak zijn van vele lichamelijke klachten en kwaaltjes. Hierdoor ben je belsure gevoelig. Met fysiofit train je het hele bewegingsapparaat. Spieren worden sterker, de longcapaciteit neemt toe en de capaciteit van je hart verbetert.

Tevens zijn er continue begeleiding door één van de fysiotherapeuten in combinatie met een personal trainers zorgt voor een doelgerichte training en een minimale kans op blessures. Daarnaast is fysiofit ook nog eens leuk en gezellig om te doen. je traint namelijk in kleine intieme groepen van 3 tot 6 personen.

BEGINNEN MET FYSIOFIT.

Tijdens een eerste gesprek en onderzoek brengt de fysiotherapeut je wensen, behoeften en beperkingen in kaart. in vervolg word je overgedragen aan de personal trainer die je tijdens de training zal begeleiden. Voordat je gaat beginnen met fysiofit maakt de fysiotherapeut samen met de personal trainer een volledig op uw lichaam en wensen afgestemd trainingsprogramma.

Tevens heb je om de week een evaluatie gesprek en behandeling bij de fysiotherapeut om je progressie vast te leggen. Je progressie word door de fysiotherapeut en personal trainer besproken om de beste vervolg begeleiding te bepalen waar jij de beste resultaat zal hebben. Vervolgens zal de bevindingen en aanpak met je besproken  worden, zodat jij je doelstelling bepaalt. Door de continue begeleiding en evaluatie kan het zijn dat het programma tussentijds wordt aangepast.

Meer informatie over – Voor wie is fysiofit, Wat kost fysiofit en Impressie van fysiofit. Ga naar onze pagina: https://yorgoals.nl/fysiofit-yor-goals/

Categorieën: Groep lessen, Medische fitness, Personal Training en Persoonlijke begeleiding