Lifestyle cooking

Lifestyle Cooking: Gezond eten, zonder diëten!

 

Tijdens deze workshop krijg je informatie over gezonde voeding, leer je oververschillende bereidingsmethodes van je dagelijkse voedsel en breng je deze informatiemeteen in de praktijk in onze gezellige keuken.

Door het toepassen van deze kookstijl in je dagelijkse leven merk je al snel resultaat, jeenergie en conditie zullen verbeteren, je vetmassa zal verlagen en dit alles zal ook een positieve invloed hebben op je bloeddruk en je cholesterol.

Onze kookstijl is makkelijk aan te leren en omdat het goed te passen is in je eigen dagelijkse ritme hoef je niet bang te zijn voor het bekende ‘jojo-effect’, je hoeft geen calorieën te tellen en het op deze manier bereiden van voedsel en genieten van het eten ervan zal niet aanvoelen als het volgen van weer een streng dieet.

Als u uw levensstijl wilt, of misschien zelfs moet, veranderen, nodigen wij u uit om deel te nemen aan onzeCooking-workshops. Deze zijn speciaal voor u ontwikkeld en u leert alles wat u moet weten en kunnen om deze gezonde levensstijl vol te houden.

Lifestyle Cooking is een serie workshops waar je leuke, eenvoudige en gebalanceerde maaltijden leert bereiden die weinig inspanning en tijd innemen. Koken was nooit zo eenvoudig, leuk en veelzijdig.

Ook bedrijven zijn van harte welkom op onze workshop, zo kunnen wij u onder andere advies geven in het bijstellen van uw kantinemenu.

Programma: 6 bijeenkomsten.

  •  Inleiding en voedingsleer, 30 minuten
  • 10 minuten pauze
  • 1½ uur kooksessie met natuurlijk het eten van de gemaakte gerechten.
  • Nabespreking

 

Houdt u rekening met een totale tijd van 3 tot 3½ uur.

De kooksessies zijn in groepsverband van minimum 8 tot maximaal 12 personen.

Wilt u nog meer weten of een afspraak maken, neem contact met ons via tel:

0532600255 mobiel: 0652061911 email: info@yorgoals.com

 

 

 

 

Lifestyle Cooking:

In deze workshop leer je gezonder eten, verschillende bereidingsmethodes die je kunt toepassen ter verbetering van je gezondheid. Een verbeterde levensstijl met als resultaat: verbeterde energie en conditie, verlaging van vetmassa, stabiele bloeddruk en cholesterol.?

Stop met yoyoen en lastige diëten die nauwelijks of voor een korte duur effectief zijn  waar je elke grammetje calorie dient te verantwoorden en bijhouden.

Wij nodigen u uit deel te nemen aan Yor Goals lifestyle kooking workshop die speciaal voor u ontwikkeld is die zijn/haar levensstijl wil verbeteren. Vanaf nu gezonder eten een laag vet% behouden zonder diëten.

GEEN DIEET MEER! Ja…je hoort het goed, GEEN DIEET MEER!

Lifestyle kooking is een workshop waar je leuke, eenvoudige en gebalanceerde maaltijden leert bereiden die weinig inspanning en tijd innemen. Koken was nooit zo eenvoudig, leuk en veelzijdig.

Zowel particulier als zakelijk bent u en uw bedrijf welkom op onze workshops. Wij helpen en geven advies in het bijstellen van uw kantine menu indien van toepassing.

 

Programma: 6 bijeenkomsten.

  • Inleiding en voedingsleer van een half uur.
  • 10 minuten pauze
  • 1½ uur kooksessie en het eten van de gemaakte gerechten.
  • Nabespreking

Houdt u rekening met een totale tijd van 3 tot 3½ uur.

Kooksessies in groepsverband van minimum 8 maximaal 12 personen.

Wilt u nog meer weten of een afspraak maken, neem contact met ons via tel: 0532600255 mobiel: 0652061911 email: info@yorgoals.com

Categorieën: Workshops