Small group Training

Wat is Small Group Training

Small Group Training is trainen in een kleine groep (3-10 personen) waarbij persoonlijke begeleiding van een personal trainer centraal staat. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s. Via de app of agenda kan jij je ook aanmelden en bij elkaar aansluiten als small group voor de training. De dag en het tijdstip van de training kies je zelf via de app of agenda. Tijdens een Small Group trainingen wordt er hard gewerkt om een maximaal resultaat te behalen.

Small Group trainingen bij Yor Goals staan in het teken van houding en techniek. Een optimaal resultaat behaal je sneller wanneer je naast het sporten je voeding aanpast en bijhoud. Daarom bieden wij ook voedingsadvies aan en passen je voedingsschema samen aan voor optimaal resultaat.

Small group training has been gaining popularity because it’s an affordable, fun way for clients to take advantage of a trainer’s expertise at a lower financial investment — all while keeping the fun and competitiveness of a group dynamic.

“Big enough to be fun, but small enough to still be quality.” This is how I describe small group training.

 

VOORDELEN SMALL GROUP TRAINING

Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer en de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn en maakt personal training voor iedereen toegankelijk.

De voordelen van de small group training zijn als volgt:

  • Je trainen op verschillende niveaus.
  • Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode.
  • De tijd wordt bepaald in overleg met de groep of inschrijven op de les dagen.
  • Je traint intensief in een gezelschap waar het uitdagender word met veel lol en plezier.
  • Je behaal optimaal resultaat.
  • Small group training is zowel binnen als buiten mogelijk.

 

KIES OOK VOOR SMALL GROUP TRAINING

Spreek small group training je nu ook aan? Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen, elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!

Categorieën: Groep lessen