Wedding Fit

WEDDING FIT

Wedding Fit is speciaal ontwikkeld voor mensen die het magische JA-woord hebben gegeven aan hun geliefde. Wedding Fit is niet alleen voor de bruid maar ook voor de bruidegom, getuigen en de ceremoniemeester om er  geweldig uitzien op die zo bijzondere dag.

SLANK VOOR JE BRUILOFT

Om voor uw bruiloft slank te zijn, gaat de personal training minimaal 4 maanden voor de grote dag van start. Dit kan uiteraard ook eerder! Er wordt gedurende die periode 2 á 3 keer per week getraind onder begeleiding van een Personal Trainer. Het aantal trainingen per week hangt uiteraard af van je doelstelling en beginsituatie. Dit wordt besproken en vastgesteld tijdens een gratis intake gesprek met de Personal Trainer. Tijdens het Wedding-Fit programma leer je hoe om te gaan met VoedingTrainingStress en Rust zodat je optimaal kan genieten als de grote dag daar is! Onze uitgangspunten zijn; Houding, techniek, ademhaling en concentratie!

Wedding Fitness: afvallen en fit worden voor de grote dag
Bij Yor Goals gaat het niet alleen om dat je fit kunt worden en op een gezonde manier kunt afvallen voor je bruiloft. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen de stralende middelpunt bent in je trouwjurk of pak,  maat dat je achteraf met een trots en fijn gevoel naar je trouwfoto’s kunnen kijken en even goed uitziet en voelt als op je trouwdag. Wij gaan verder met je mee en rijken je de tools zodat je na de grote dag ook vitaal gezond en fit blijft!

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven, dus je zult zeker je beste en gezondste zelf willen zien en voelen. Een ontbijt met energieoplossen op de ochtend van je bruiloft is belangrijk, maar vergeet niet dat je gezondheidsvoorbereidingen goed moeten beginnen voordat je door het gangpad loopt. Jezelf in de aanloop naar de grote dag een bruiloftsfitnessregime geven, heeft zoveel geweldige gezondheidsvoordelen, maar het beste deel is dat je het niet eens urenlang in de sportschool moet ploeteren om je ideale lichaam te krijgen!

 

Categorieën: Thema trainingen