online training tijdens Covid-19

Begin met uw levensstijltransformatie vanuit je woonkamer, zolder of tuin.

Wij dagen je uit je comfortzone naar nieuwe beleving met verbluffende resultaat. Blijf in vorm en krijg de resultaten waarnaar je verlangt en behoud ze voor het leven! Transformeer je lichaam en boost je metabolisme!

 

Ben je moe van trend diëten die niet werken?

Mijn missie is om je te leren een gezonde levensstijl te hebben door middel van training en voeding, die geschikt is voor je levensstijl met verbluffende resultaten die je voor het leven kunt behouden!

Ook in deze tijden van de Covid19 is het juist extra belangrijk om fit en gezond te blijven doormiddel van goede voeding en voldoende beweging. Via onze LIVE On-Line training krijg je de juiste begeleiding en coaching.

Train vanuit een veilig omgeving en behaal de resultaten je jij zo graag wilt.

Aan het eind zal je het volgende kunnen.

• Resultaatgericht trainen

• Zelfstandig trainen met benodigde kennis

• Effectief en efficiënt trainen

 

Rersultaat:

lagere vetmassa/afvallen – spier opbouwen

sneller – behendiger – flexibeler

krachtiger/sterker – verbeterde coördinatie

Wij geven live online coaching en trainingen die uitdagend zijn naar uw behoefte met volledige uitleg, begeleiding en de mogelijkheid vragen te stellen voor, tijdens en na de training (geen standaard video programma).

Veiligheid staat voorop – Behoud afstand en volg de aanwijzingen van de RIVM

 

Wij zijn hiervoor op voorbereid om je de beste begeleiding en coaching te geven zodat je vitaal en fit blijft tegen de covid-19.

 

Wij bieden 1 op 1 trainingen voorzien van alle maatregelen van de RIVM tegen de covid-19 zodat je veilig en in alle comfort, rust en zekerheid kunt trainen.

Deel onze informatie