Over ons

Over ons

Mijn naam is Slessor Ettienne. Op het moment van schrijven tik ik de biologische leeftijd van 50 jaar aan. Ik ben vader van vier prachtige kinderen en heb een geweldige vrouw aan mijn zijde. Gezonde voeding en sport staat centraal in ons leven.

Ik ben geboren in Grenada en getogen op Curacao. Mijn vader vertelde mij op jonge leeftijd hoe ik mocht gaan trainen. Zijn plan was anders dan mijn wensen. Naarmate ik ouder werd was ik hem dankbaar voor dit fundament. Deze basis gebruik ik in de trainingen die ik, inmiddels ruim 10 jaar, verzorg. In mijn werk als personal trainer richt ik mij op een verantwoorde manier van trainen en uitdagen van lichaam en geest. Dit is afgestemd op jou als persoon. Een balans tussen fysiek en mentaal is de belofte die ik maak aan al mijn cliënten. Dit is naar mijn mening hoe personal training, te allen tijde, dient te worden ingezet.

  • Missie: mensen begeleiden en coachen om de lichamelijke gezondheid te optimaliseren en de vitaliteit te bevorderen.  Met weinig informatie en handvatten mensen verder helpen zodat zij niet verdwaald raken in overdadige informatie, op bijvoorbeeld Internet.
  • Visie: mensen bewust maken van de eenvoudigheid van een gezond leven zal leiden tot een gelukkiger mens. Iedereen verdient een gelukkig en gezond leven.

 

  • Werkwijze: zodra u zich heeft aangemeld voor een intake nemen wij contact met u op om deze te plannen. De intake behelst het doornemen van de vragenlijst die u van ons krijgt en een proeftraining van 30 minuten. In deze training kijken wij naar de huidige stand van zaken om een gedegen trainingsprogramma samen te stellen. De kosten voor deze intake bedragen € 25,00 die wij in mindering brengen op uw factuur indien u besluit om van start te gaan.

Deel onze informatie