Recensies/Aanbevelingen

Geweldige pt-er die ECHT weet wat hij doet!!! Daar zijn er niet veel van!
Reactie van de eigenaar

Thanks Hady voor deze compliment. waardeer het hartelijk.

We begonnen totaal ongetraind aan een 12 weken durende run begeleiding van Yorgoals en na 12 weken door goeie begeleiding en het sterker maken van het hele lichaam en heel belangrijk was ook de ademhalingstechniek die echt een hele vooruitgang bleek na het einddoel. Tevens werdt ons een looptechniek aangeleerd en daarmee zijn wij na 12 weken van opbouwen tot aan de werkelijke Singel loop. Die ik dankzij de trainingen van Yorgoals en eigen inzet zonder problemen heb uitgelopen en relaxt over de finish kwam. Dank je Yorgoals Slessor voor deze trainingen en ik ben verder gegaan en loop in september de 21km strongmanrun. Grt Michel
Reactie van de eigenaar
Thanks voor je review Michel. Is goed te horen dat je verder ben gegaan met trainen en dat je de basis trainingen en technieken blijf toepassen. Zoals ik laatst bij onze gesprek heb aangegeven ben ik altijd bereikbaar en bereid voor vragen en tips. Jouw resultaat, tevredenheid en succes is belangrijk zondermeer. Wat voor mij zeer belangrijk is het contact onderhouden en het delen van de ervaringen. Wens je heel veel succes met de strongmanrun. Schuw niet mij hulp te vragen als je dat nodig heb.
Michel Tok
Het doel was voornamelijk om de basis principes van een goede en gezonde workout onder de knie te krijgen. Zodat ik mij fitter en vitaler voel in mijn dagelijkse functioneren.
We hebben de focus gelegd op de ademhaling, lichaamshouding en techniek. Door deze 3 basis principes word er een zeer intensieve training gerealiseerd met het gewenste resultaat.
Samen met Slessor heb ik het gewenste doel weten te bereiken.
Op basis van mijn Persoonlijke ervaringen kan ik de werkwijze van Slessor aan iedereen recommanderen voor zowel beginners als ver gevorderde.
Reactie van de eigenaar
Geachte Michel,
Bedankt voor je review. Je bent heel goed bezig en zeer gemotiveerd. Hou dit zo aan. Voor de komende maand met de aanpassing van je voeding zal je meer resultaat gaan boeken. Vitaler, krachtiger met een super conditie.
Keep up the good work.

Sonia Mahangoe

Slessor, bedankt voor de goede tips en begeleiding. De periode dat jij mij in het park de trainingen hebt gegeven waren intensief, maar met goede resultaat. Jij bent een top coach en weet van aanpakken. Qua de voedingsadviezen heb ik ook veel aan gehad. Ik wil je bedanken.
Reactie van de eigenaar

Thanks Sonia voor de review. Jij bent een voorbeeld voor velen als het komt tot doorzetten. Je heb een lange weg bewandeld en alle obstakels overwonnen. Petje af Son. It’s all about the mindset. Keep positive and keep doing what needs to be done.

Een zeer competente trainer
Weet je goed te motiveren en tot het uiterste te gaan
Reactie van de eigenaar

Thanks voor de Rivier Mathilda,
Jij weet van aanpakken zelfs als het niet mee zit. You are an inspiration to others.

Deel onze informatie