Voedingssuplementen – Weider Sport & Nutrition

Voedingssuplementen

WEIDER is een actief voedingsbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van top atleten op het gebied van kracht training en meer dan 60 jaar in het ontwikkelen en produceren van innovatieve voedingssupplementen. Sinds het bedrijf voor het eerst werd opgericht in 1936, hebben atleten, trainers en sportwetenschappers de bevindingen van onze oprichter Joe Weider getrokken met betrekking tot training, voeding en herstel.

 

Joe Weider is de grondlegger van o.a; fitness, sportscholen, Muscle & Fitness, IBBF, mr. Oplympia, mr. Universe en veel meer. Weider was de kracht achter Arnold Schwarzenegger, mentor en trainer van vele andere grootheden in kracht training en fitness.

Vandaag de dag ontwikkelt, produceert en verkoopt WEIDER een breed scala aan producten voor gebruik in vrijetijds- en populaire sporten. Al onze producten worden vervaardigd volgens de hoogste standaard en bieden uitstekende functionaliteit met een heerlijke smaak.

 

Wij, EGR Sports zijn de officiële importeurs van Weider supplementen in Nederland. Klanten van YorGoals krijgen via onderstaande link een leuke korting op hun besteding.voor bestelling van onze producten ga naar: http://www.weider.nl   voor groot- en detailhandel informatie over onze producten: ettienne@egrsports.nl

 

Heb jij hulp nodig om je voeding op pijl te krijgen? vul de contact formulier in en wij helpen je verder!

 

Yor Goals in Enschede is dé plek voor personal training, topsport begeleiding en voedingsadvies op maat. Bij Yor Goals ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis PT intake.

Deel onze informatie